Boekhouder

Bent u opzoek naar een boekhouder?

JimmyKruize is gespecialiseerd in de boekhouding voor zzp’er, freelancer, ondernemer met eenmanszaak, vof, BV’s, Stichtingen, Vereniging, Coöperaties en maatschappen.

Wij doen ook administraties en belastingen voor ondernemingen in Groningen, Friesland, Drenthe, Overijsel en Gelderland. Vaak hebben deze klanten eerst de cursus “boekhouden voor ondernemers” van ons gevolgd.

Als je klant bij ons wordt, helpen wij je de boekhouding helemaal op orde te krijgen en vervolgens kun je veel zelf doen. Een startend bedrijf krijgt bij ons 25% korting.

De cursus “boekhouden voor ondernemers” ad € 175,- excl. btw mag je gratis volgen.

Je zult zien dat je snel plezier krijgt in het doen van je eigen administratie. Een groot voordeel is, dat je altijd kunt zien hoe je zaken er voor staan.

En uiteraard geldt:

Hoe meer je zelf doet, hoe voordeliger het tarief. Het echte boekhoudwerk, zoals de winstaangifte en aangifte inkomstenbelasting, laat je aan ons over.

Als je de bedrijfsadministratie volledig wilt uitbesteden, kun je ook bij ons terecht. Je komt niet voor verrassingen te staan: wij werken met een vaste prijsafspraak.

Van te voren wordt een schatting gemaakt van de omvang van de boekhouding. Aan de hand daarvan wordt een prijsvoorstel gedaan.

Doordat er maatwerk wordt geleverd kan de boekhouding in veel gevallen 25% tot 60% goedkoper uitvallen.

Wil je weten of dit ook voor jou geldt, neem dan contact met ons op.

Neem hierover contact met ons op.

Tel. 06-13689788 of mail naar info@adminkruize.nl

Uw naam (verplicht)

Uw e-mail (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht